Bosnia_and_Herzegovina_32.png  United_Kingdom_32.png

sub.jpg

Voda je neophodna za život, a također poboljšava naše zdravlje i kondiciju.

crop-hand-holding-tablet_23-2147896134.jpgNaše tijelo treba vodu jer ona čini 92% krvi, 22% kostiju, 75% mozga i 75% mišića. Voda je sastavni dio većine stanica u našem tijelu, najveći dio naših krvnih i limfnih sustava, te ujedno prenosi hranu i kisik u stanice, a iznosi štetne tvari. Važna je u funkciji rada bubrega kako bi se riješili toksičnih tvari. Pomaže u ravnoteži naših elektrolita koji pomažu u kontroli krvnog tlaka, ovlažuje oči, usta i nazalne puteve.

Voda osvježava naše tijelo kada je vruće i izolira ga od hladnoće. Apsorbira šok kako bi se zaštitili tjelesni organi. Ima važnu ulogu u podmazivanju zglobova i dio je naše krvi, znoja, suza i sline. Voda ima vrlo važnu ulogu i u drugim procesima u našem tijelu.

Osoba u prosjeku treba konzumirati između 1,5 i 2,5 litre vode svakog dana kako bi nadomjestila tjelesne tekućine koje tijelo prirodnim procesima gubi tijekom dana. Količina ovisi o veličini tijela, prehrambenim navikama, godišnjem dobu, fizičkim aktivnostima i sl.

Ali voda nije niti samo navedeno. Ona je medij, živo biće, izraz svjesnosti i inteligencija.

Danas su uvelike poznata istraživanja vode i slike kristala japanskog istraživača Masara Emota na kojima je vidljivo kako voda reagira na različita emotivna stanja, riječi ili muziku.

Voda je zasigurno jedan od temelja života i zdravlja.

U svojem dosadašnjem radu na podizanju kvalitete življenja ljudi, konzumacija vode (uz tjelovježbu i odmor, disanje, hranu, prisutnost, te življenje moralnih vrijednosti) pokazala se ključnom u procesu ozdravljenja.

Sam proces ispijanja vode također može biti dio u službi našeg zdravlja. Vodu je potrebno ispijati polako, zadržavajući prisutnost na procesu ispijanja, uz iskazivanje poštovanja tom nama neophodnom i dragocjenom prijatelju i dijelu nas.

O VODI

Prirodna izvorska voda NEVRA dolazi iz netaknute i čiste prirode bogate šumama,

izvanredno hidrogeološki zaštićene od bilo kakva onečišćnja na

nadmorskoj visini od 1200 metara sa stalnom temperaturom od 6Cº.

manje od 1mg/l natrija

Zbog čega ne zadržava soli u tijelu i pogodna je za dijetalnu prehranu

8,3pH vrijednost

Što je čini alkalnom vodom, i ne pogoduje razvijanju kancerogenih stanica

Niskomineralizirana voda

Štiti Vaše srce i bubrege, pogodna za djecu i sportaše

NEVRA d.o.o. - sva prava pridržana

designer17