Bosnia_and_Herzegovina_32.png  United_Kingdom_32.png

sub.jpg

Poduzeće Nevra d.o.o. Kreševo, osnovano je 2006 godine kada su započete prve implementacije projekta. Sama tvornica je otvorena 2010., na padinama planina Lopate i Visočice, te u zahvatu planina Bitovinje i Vranice, smještena u općini Kreševo, mjestu Deževice. Voda Nevra izvire na visini od 1200 m, dok je tvornica na 900 m nadmorske visine, u postojećem prirodnom okruženju, prvenstveno zbog zaštite same vode i njene čistoće.

Prva ispitivanja su urađena od strane Federalnog Zavoda za javno zdravstvo, potom Kantonalnog zavoda za javno zdravstvo Travnik, SGS Instituta Fresenius iz Njemačke, te Bioinstituta Čakovec Hrvatska, Zavoda za javno zdravlje Vranje iz Beograda i Holistic International Testing Service iz Dubaia, koja su potvrdila dugogodišnje priče o posebnosti vode Nevre. Njena glavna karakteristika je da spada u rijetke vode sa veoma niskom razinom Natrija <1. Po svom sastavu i mineralizaciji od 208 mg/L i tvrdoći od 124 mg/L spada u „mekane“ vode a po jonskoj klasifikaciji voda Nevra je hidrokarbonatno-kalcijsko-magnezijskog tipa. pH vrijednost po zadnjim ispitivanjima iznosi 8,3 što je čini alkalnom vodom, vodom koja povoljno utječe na zdravlje i ne pogoduje kiselosti organizma.

Ciljevi koji su postavljeni ispred ovog ambicioznog projekta, počinju od same kvalitete vode koja nosi naziv Nevra. Besprijekorna kvaliteta i svježina Nevre, garancija su da Nevra za kratko vrijeme postane tržišni lider na tržištu voda u BiH, a naravno i šire.

Sam kvalitet vode je takav da odgovara uvjetima Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode. Navedena ispitivanja su pokazala da na izvorištu Nevra nisu izolirane bilo kakve bakterije ili klice, što ukazuje na povoljne prirodne uvjete izvorišta kao i konstantnu izdašnost i stabilnost tijekom svih godišnjih. 

Dana 25.6.2010.godine svečano je otvorena punionica, što predstavlja ulazak robne marke Nevra na tržište BiH u PET i staklenim bocama te bocama 18,9 L namijenjenim za aparate za vodu.

Nevra d.o.o. Kreševo posjeduje standarde: HACCP , ISO 9001:2015 te Certifikat Emirates Quality Mark. 

Priznata je u svim zemljama EU, u Makedoniji te zemljama GCC-a, Sjeverne Afrike i Libanonu, gdje se i izvozi u PET ambalaži od 200 ml, 330 ml sport, 330 ml kids, 500 ml , 1500 ml, 6000 ml , staklo 250 ml, i staklo 750 ml.

O VODI

Prirodna izvorska voda NEVRA dolazi iz netaknute i čiste prirode bogate šumama,

izvanredno hidrogeološki zaštićene od bilo kakva onečišćnja na

nadmorskoj visini od 1200 metara sa stalnom temperaturom od 6Cº.

manje od 1mg/l natrija

Zbog čega ne zadržava soli u tijelu i pogodna je za dijetalnu prehranu

8,3pH vrijednost

Što je čini alkalnom vodom, i ne pogoduje razvijanju kancerogenih stanica

Niskomineralizirana voda

Štiti Vaše srce i bubrege, pogodna za djecu i sportaše

NEVRA d.o.o. - sva prava pridržana

designer17