Bosnia_and_Herzegovina_32.png  United_Kingdom_32.png

sub.jpg

Konzumiranje vode veoma je važno tijekom trudnoće, zbog promjena kroz koje tijelo trudnice prolazi u ovom razdoblju i jer olakšava većinu popratnih negativnih simptoma drugog stanja, ne samo fizičkih, već i psihičkih.

anticipation-mother-freshness-love-happiness_1112-944.jpgPosebno je važno unositi potrebne količine vode u osmom mjesecu, kada se volumen krvi udvostručuje, pa može doći  do kardiovaskularnih problema i hipertenzije.

Pomaže da beba u trbuhu raste zdrava, jer se putem krvi korisne tvari prenose do fetusa. Također, amniotička tekućina potrebuje otprilike čašu vode na svakih sat vremena, pa je taj nedostatak potrebno nadoknaditi.

Osim što sprečava ozbiljnije zdravstvene probleme, ukoliko uzimate preporučene količine vode i lice će vam biti ljepše, jer sprječava pojavu akni, a ako vježbate ne zaboravite da je pijete prije, u toku i poslije treninga.

Konzumiranje vode može pomoći u slučaju jutarnjih mučnina, problema s probavom i žgaravicom.

Konzumiranje dovoljne količine vode sprječava dehidraciju, koja može dovesti do komplikacija  poput glavobolje, vrtoglavice, grčeva, zadržavanja vode.

Unos vode u organizam izuzetno je važan i u prvom tromjesečju, jer nedostatak vode može izazvati prijevremeni porođaj. Trudnica tijekom dana treba unijeti 1.8 do 2.5 l vode u organizam, ali treba imati na umu da je poželjno piti i više. Najbolje je rasporediti unos vode u organizam tijekom cijeloga dana.

 

O VODI

Prirodna izvorska voda NEVRA dolazi iz netaknute i čiste prirode bogate šumama,

izvanredno hidrogeološki zaštićene od bilo kakva onečišćnja na

nadmorskoj visini od 1200 metara sa stalnom temperaturom od 6Cº.

manje od 1mg/l natrija

Zbog čega ne zadržava soli u tijelu i pogodna je za dijetalnu prehranu

8,3pH vrijednost

Što je čini alkalnom vodom, i ne pogoduje razvijanju kancerogenih stanica

Niskomineralizirana voda

Štiti Vaše srce i bubrege, pogodna za djecu i sportaše

NEVRA d.o.o. - sva prava pridržana

designer17