Bosnia_and_Herzegovina_32.png  United_Kingdom_32.png

sub.jpg

Bez vode nema života ali ni lijepog, zdravog tena. Čista voda ne oživljava samo čula, već i kožu.

crop-woman-filling-glass-with-water_23-2147765031.jpgNeka nam supermodeli budu uzor. Oni nikada ne napuštaju kuću bez svog omiljenog asesoara - velike, plave boce vode. A oni znaju i zašto tako žive. Najjednostavniji recept za čvrstu stražnjicu, zategnutu kožu i bistru glavu je voda.

Voda uvjetuje zdravlje i ljepotu naše kože, pa je dokazano jedan od najučinkovitijih preparata za njeno čišćenje i njegu.

Voda je važna i nezamjenjiva u našem životu. O njoj ovisi naš opstanak, naše zdravlje i naše svakodnevno psiho-fizičko funkcioniranje. Voda osvježava i nas i naš organizam, daje nam energiju i omogućuje nam da budemo u kondiciji.

Voda uvelike uvjetuje i zdravlje i ljepotu naše kože, pa je dokazano jedan od najučinkovitijih, ali i najjednostavnijih i najjeftinijih preparata za čišćenje, njegu i očuvanje mladenačkog izgleda kože lica i cijelog tijela.

Da je voda eliksir ljepote znao je još davno i Hipokrat koji je antičkim damama preporučivao vodene tretmane u termalnim toplicama. I dan danas se u izniman utjecaj vode pouzdaju i najljepše žene svijeta.

Najvažnija činjenica je da ni jedna namirnica nema toliki utjecaj na naše raspoloženje i zadovoljstvo, te zdrav i mladenački izgled naše kože kao voda.

O VODI

Prirodna izvorska voda NEVRA dolazi iz netaknute i čiste prirode bogate šumama,

izvanredno hidrogeološki zaštićene od bilo kakva onečišćnja na

nadmorskoj visini od 1200 metara sa stalnom temperaturom od 6Cº.

manje od 1mg/l natrija

Zbog čega ne zadržava soli u tijelu i pogodna je za dijetalnu prehranu

8,3pH vrijednost

Što je čini alkalnom vodom, i ne pogoduje razvijanju kancerogenih stanica

Niskomineralizirana voda

Štiti Vaše srce i bubrege, pogodna za djecu i sportaše

NEVRA d.o.o. - sva prava pridržana

designer17