Bosnia_and_Herzegovina_32.png  United_Kingdom_32.png

sub.jpg

025.3.2017. u Kreševu su održane prve sportske igre mladih u organizaciji „Univerzalne sportske škole Sparta“. Na igrama je učestvovalo oko 120 djece, natjecali su se u tri discipline i to: trčanje na 20 metara, poligon spretnosti, te ekipna štafeta. Sudjelovali su dječaci i djevojčice u dobi od 5-7, 8-10, 11-12 godina.

Kao i obično Prirodna izvorska voda Nevra je prepoznala ovaj projekat te bila generalni sponzor ovog natjecanja. Izuzetno nam je važno da djeca shvate koliko je voda zapravo važna u njihovom odrastanju. Unos vode treba povećati ako je vrijeme toplo te ako se djeca bave nekim fizičkimaktivnostimai toneposrednoprije, za vrijeme i nakon sportskihaktivnosti. Djeci je potrebno više vode nego odraslima, ali djeca su i ugroženija nedostakom vode.

Djeci i sportašima preporučuje se piti nisko mineraliziranu vodu. Niskom mineralizacijom Nevra se ubraja u jednu od rijetkih voda koja sadrži samo mali udio natrija. Nepostojanjem tih elementa štitite srce i ne opterećujete Vaše bubrege.

FOTO GALERIJA NA NAŠOJ FACEBOOK STRANICI

O VODI

Prirodna izvorska voda NEVRA dolazi iz netaknute i čiste prirode bogate šumama,

izvanredno hidrogeološki zaštićene od bilo kakva onečišćnja na

nadmorskoj visini od 1200 metara sa stalnom temperaturom od 6Cº.

manje od 1mg/l natrija

Zbog čega ne zadržava soli u tijelu i pogodna je za dijetalnu prehranu

8,3pH vrijednost

Što je čini alkalnom vodom, i ne pogoduje razvijanju kancerogenih stanica

Niskomineralizirana voda

Štiti Vaše srce i bubrege, pogodna za djecu i sportaše

NEVRA d.o.o. - sva prava pridržana

designer17